×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2012/12/03/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/12/03/05

U Gradskoj knjižnici Vukovar započela je s radom „Strip radionica" za učenike osnovne i srednje škole, a koju vodi mladi strip – majstor i naš sugrađanin Domagoj Rapčak. Na prvoj radionici polaznici su saznali nešto o povijesti te žanrovima i načinima crtanja stripa. Osim toga, svi su imali priliku samostalno nacrtati svoje prve stripove pod stručnim vodstvom voditelja Domagoja, koji osim što odlično crta, radi i kao nastavnik engleskog jezika u osnovnoj školi.

Radionica stripa će se održavati subotom u Gradskoj knjižnici Vukovar od 10,00 do 12,00 sati, a sve zainteresirane i još neotkrivene strip crtače u dobi od 10 do 16 godina pozivamo da nam se pridruže. Ponesite cool ideje i dobro raspoloženje, a sve ostalo dobit ćete kod nas u vašoj knjižnici!

Radnu atmosferu prvog dana pogledajte na našem Facebook profilu i stranici te na www.gkvu.hr .

{gallery}2012/12/03/05{/gallery}