×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2012/12/11/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/12/11/02

U petak, 7. prosinca 2012. u Gradskoj knjižnici Vukovar održan je susret s Vesnom Krmpotić, pjesnikinjom, proznom spisateljicom i velikom učiteljicom života temeljenog na ljudskim vrijednostima. Susret je organiziran u suradnji s Europskim domom Vukovar. U interaktivnom druženju posjetitelja i književnice Krmpotić osjetila se, prema njezinim riječima, pozitivna energija. Ispreplitala su se osobna iskustva i razmišljanja o djelima ove svestrane spisateljice, posjetitelji su s radošću iznosili iskustva proživljena uz njezine tekstove i mudre misli . Svatko je imao potrebu dati svoj doprinos ovoj produhovljenoj večeri. Po završetku programa, svi nazočni ponijeli su sa sobom novu energiju, nova razmišljanja i poticaje da i dalje prate poruke kojima tekstovi Vesne Krmpotić naprosto obiluju. Među brojnom publikom, bili su i predstavnici grada Vukovara, zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Dragica Holoker – Radumilo te zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Mile Ivković, kao i konzul Republike Srbije, a osim predstavnika organizatora ovog susreta, nazočnima se prigodnim riječima obratila i Lilijana Radobuljac.

Slikovni ugođaj ove večeri možete vidjeti na www.gkvu.hr kao i na Facebook stranici i profilu Gradske knjižnice Vukovar.

{gallery}2012/12/11/02{/gallery}