×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/04/10/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/04/10/03

U ponedjeljak i utorak 8. I 9. Travnja, učenici 2.r. Tehničke škole, smjera Tehničari za računalstvo i Tehničari za vozila, posjetili su Gradsku knjižnicu Vukovar sa svojom profesoricom gđom Jasnom Bekić.

Tom prilikom istraživali su jednu slabo istraženu temu, a to je povijest sporta u Borovo naselju. Naime, Borovo naselje ima bogatu sportsku tradiciju. Tko su sve bili sportaši, koji su klubovi postojali, te koja su postignuća imali otkrili su listajući stare novine od kojih su najstarije iz 1953. godine. Osim novina, koristili su i stare knjige Zavičajne zbirke u kojima su pronašli puno korisnih informacija.

Ovom prilikom pozivamo ljubitelje sporta koji se sjećaju starih dana da nam se jave te da se uključe u program u okviru obilježavanja Noć knjige 23.4. od 18:00 sati, kako bi ih učenici Tehničke škole mogli intervjuirati i na taj način obogatiti svoj istraživački rad novim podacima.

{gallery}2013/04/10/03{/gallery}