×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-10-07/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-10-07/03

Preko stotinu dječaka i djevojčica iz DV „Borovo" i DV „Radost", posjetili su ZOO vrt u Osijeku. DV Vukovar 2, prepoznajući interese djece rane dobi, posjetu zoološkom vrtu organizira u suradnji s roditeljima, u sklopu obogaćivanja programa odgojno-obrazovnog rada. Svoje doživljaje djeca su izrazila slijedećom pričom:

„Ispričat ću vam priču da smo bili u ZOO vrtu (J.L). Krenuli smo autobusom, prolazili pored rijeke Drave i onda smo kupili karte(T.C.).Gledali smo majmune kako se „vrlutaju" i lavove, a ja bih želio da imam velikog tigra i hranio bih ga mesom (J.L.). Meni se najviše sviđa krokodil zato što je strašan i „divlji" (E.L.), a meni se sviđa „čeka" gdje se love divlje svinje (A.A.).Vidjeli smo i divlje svinje, zebre, geparda.., i ja sam sa svojim djedom išao na „čeku", a još bih se jednom vratio da vidim zmije (V.S.). Vidjeli smo i lava i tigra , i njegovu mamu i male tigriće (P.I.). Vidjeli smo još mnogo ptica i još........, a onda smo se igrali. Bilo nam je super!"

{gallery}vijesti/2011-10-07/03{/gallery}