Muzejska suvenirnica Gradskog muzeja Vukovar nudi bogat izbor vrijednih monografija, kataloga brojnih izložbi, razglednica i plakata s motivima iz bogatog fundusa Gradskog muzeja Vukovar. U novom, preuređenom prostoru muzejske suvenirnice ponudu smo obogatili s raznim artiklima na kojima se nalaze motivi iz našeg fundusa te logotip muzeja. Tako su se tu našle zanimljive ručno izrađene šalice, nove torbe, majice, nakit sa motivima inspiriran stalnim postavom, ali i magneti s motivima Grada Vukovara.

Raspon proizvoda je zaista velik, a osim lokalnih proizvođača iz Vukovara u suvenirnicu smo uvrstili i proizvođače iz Osijeka, Vinkovaca i Zagreba. Otvorenjem novo proširene suvenirnice htjeli smo spojiti tradiciju i moderno, te prilagoditi svoju ponudu svim uzrastima. Zahvaljujemo se svim našim partnerima i dobavljačima koji surađuju s nama u ovom kreativnom procesu.

Što smo sve pripremili za Vas pogledajte u našoj fotogaleriji, te nas posjetite i odaberite za sebe i svoje prijatelje, drugačiji i originalan poklon ili suvenir.

Srdačno Vaš - Gradski muzej Vukovar / Vukovar Municipal Museum

Foto: Miroslav Šlafhauzer