×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2016/11/11/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/11/11/04

{gallery}2016/11/11/04{/gallery} U hotelu Lav, u Vukovaru, 10. studenoga održana je edukacija za male iznajmljivače s područja gradova Vukovara i Iloka. Uvodne pozdrave i riječi dobrodošlice okupljenima su ponudili direktorica TZ grada Vukovara, gđa Jasna Babić, i pročelnica Odjela za kulturu i turizam grada Vukovar,a gđa Marina Sekulić.

Radionicu je vodio g. Nedjeljko Pinezić, predsjednik zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore. Na samoj edukaciji naglasak je bio na problemima s kojima se suočavaju domaćinstva i poduzetnici koji kreću iznajmljivati svoje kuće i apartmana.

Također, g. Pinezić je aktualnim i potencijalnim iznajmljivačima smještaja dao neke praktične smjernice i savjete za ulaganje i promoviranje svojih objekata kako bi maksimalno iskoristili svoj potencijal.

U vrlo ugodnom i udobnom ambijentu polaznici su naučili mnogo, zahvalivši se g. Pineziću na odlično održanoj i prezentiranoj edukaciji.

Ovo je bio 2. dio edukacije. Prvi dio edukacije održan je dan ranije, 09. studenoga u Županji, za zainteresirane iznajmljivače s područja gradova Županje i Vinkovaca.