×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/11/30/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/11/30/02

{gallery}2016/11/30/02{/gallery} Hotel Lav bio je domaćin uzbudljivoj i dinamičnoj edukaciji pod nazivom Enogastronomija kao turistički doživljaj, koju je vodio g. Branko Ognjenović, poznati kuhar i vlasnik nekoliko domaćih i svjetskih titula s područja kulinarstva.

Nakon uvodnih riječi i pozdravne poruke direktorice TZ Vukovar, gđe Jasne Babić, zainteresirani polaznici edukacije mogli su uživati u riječima i savjetima g. Ognjenovića, koji se u svom bogatom iskustvu susretao s raznim problemima i izazovima s područja ugostiteljstva.

U svom predavanju osvrnuo se na prednosti i bogatstva ovog područja, saslušao polaznike s kojim problemima se susreću i nastojao im pomoći svojim savjetima. Većina polaznika je bila s vukovarskog i iločkog područja, pretežno djelatnici restorana i vnari, kao i mnogi drugi djelatnici iz turističkog smjera.

Ovim putem zahvalili bismo se još jednom g. Ognjenoviću, u ime Turističke zajednice grada Vukovara, na izvrsnom predavanju. Nadamo se kako ćemo i u skoroj budućnosti nastaviti suradnju!