U razdoblju od 26. ožujka do 7. travnja 2018. godine na Plivalištu Vukovar ugostili smo tri plivačke ekipe koje bruse svoju formu za nadolazeća natjecanja.

Najveća grupa plivača došla nam je iz Dortmunda (Njemačka) sa ukupno 40 plivača/ica u pratnji 4 trenera. Kroz razgovor s trenerima ali i samim plivačima iskazali su veliko zadovoljstvo s bazenom ali i samom uslugom koja im je pružena. Posebno su zadovoljni jer su mogli neometano trenirati i za blagdan Uskrsa, jer na prošlogodišnjim pripremama koje su odrađivali u Grčkoj nisu imali tu mogućnost.

„Bazen je prelijep, ljudi su ljubazni i gostoljubivi, a uvjeti i atmosfera su odlični za rad, tako da ozbiljno razmišljamo o povratku u Vaš grad i iduće godine" – rekao nam je jedan od trenera.

Po prvi puta na bazenu nam je PK Arena iz Pule sa 20 plivača/ica, koji će boraviti u Vukovaru od 29. ožujka do 4. travnja 2018. godine. Kako saznajemo od trenera Samuela, na bazenu se osjećaju ugodno te vjeruje da će svoje pripreme odraditi na vrhunskoj razini. Među plivačima ovaj tjedan ima i slavljenika pa će rođendan proslaviti u našoj kuglani.

Po 7. put na pripreme došli su nam dragi prijatelji iz PK Dubrava sa 10 plivača/ica u pratnji trenera Igora Berislavića, a na Plivalištu će trenirati od 2. travnja do 7. travnja 2018. godine. Njihov dolazak u Vukovar polako već postaje tradicija, što samo pokazuje kvalitetu pruženih usluga i super atmosfere na Plivalištu Vukovar.

U Vukovar na plivačke pripreme je stigao i hrvatski paraolimpijac Kristijan Vincetić, koji će nastupiti na nadolazećem Europskom prvenstvu za osobe s invaliditetom, sredinom kolovoza u Dublinu.