U Pastoralnom centru sv. Bono otvoren je stalni postav izložbe stradale djece u Domovinskom ratu u Vukovaru koja je napravljena prema knjizi „Mama, ne vidim nebo“ autorice Ani Galović, gdje su obuhvaćene dostupne informacije o trideset i četvero poginule, nestale i ubijene vukovarske djece za vrijeme bitke 1991. godine na području grada Vukovara te rubnim mjestima usko vezanim uz Vukovar, zatim neispričane sudbine djece ubijene za vrijeme okupacije takozvane SAO Krajine 1992. godine, dok je dizajn stalnog postava izradila vukovarska dizajnerica Žaklina Kurmaić.

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava je, nakon potresnih svjedočanstava roditelja stradale djece rekao kako prije svega zahvaljuje autorici gđi Ani Galović na trudu, hrabrosti i odvažnosti da napiše ovakvo djelo i spoji sve ove obiteljske tragedije u jednu priču. „Jednako tako zahvaljujem i našim franjevcima koji jedno stoljeće prikupljaju imena stradalnika ratova, pa tako i iz Domovinskog rata u Vukovaru“, rekao je gradonačelnik Penava te dodao kako je tema zaista vrlo teška, osobito obiteljima, ali i ljudima koji rade na tome. „Upravo bismo si zato trebali dati truda i olakšati im teške trenutke, ne suočavati ih s tim problemima ovoliko godina nakon tragedije, no nažalost, u Republici Hrvatskoj to nije slučaj te  unatoč brojnim optužnicama za osudom vrha agresorske vojske, do procesa i samih presuda nikada nije došlo“, naglasio je Penava.

Vrijeme otvorenja izložbe je početak Korizme, koje je vrijeme pokore i posta, odricanja i žrtve te se simbolički ovaj datum izabrao kako bi se naglasilo prisjećanje najmanjih i najnevinijih žrtava u Domovinskom ratu.