×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-05-28/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-05-28/01

Gradovi Vukovar i Šibenik i Udruženje obrtnika Šibenik građanima Vukovara su 27. i 28 svibnja priredili nezaboravnu Šibensku feštu – Gušti u gostima. Nakon što su čelnici dva grada 3. svibnja ove godine u prigodi Dana grada Vukovara potpisali Sporazum o prijateljstvu na ovaj način je pokazano i dokazano da će sporazum živjeti, odnosno neće ostati samo mrtvo slovo na papiru.
Šibenska fešta održana je prve večeri u vrtnoj restauraciji Radničkog doma u Borovu naselju. Vukovarke i Vukovarci uživali su do dugo u noć u šibenskim specijalitetima uz glazbu klape „Stari prijatelji“ i grupe „Good mood“.
Subotnje prijepodne na Trgu Republike Hrvatske u samom središtu Vukovara proteklo je u razgledavanju izložbe fotografija Ive Pervana dok su se trgom širili bogati mirisi specijaliteta koje su pripremili šibenski ugostitelji.
U večernjim satima Šibenska fešta doživjela je svoj vrhunac druženjem u hotelu „Lav“, dok su mladi Vukovarci imali prigodu uživati na koncertu grupe „Good mood“.
Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i gradonačelnik Šibenika Ante Županović izrazili su zadovoljstvo razinom ostvarene suradnje te da će nastaviti raditi i ubuduće u smislu davanja jedni drugima ono najbolje što imaju u obostranom interesu. Događanja u protekla dva dana potvrdila su da Vukovar i Šibenik ostvaruju prijateljstvo dugih niti!

{gallery}vijesti/2011-05-28/01{/gallery}