×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-06-10/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-06-10/04

Veleposlanika Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj NJ.E. Chevaliera Marc de SCHOUTHEETE de TERVARENTA sa suprugom primio je danas u svom uredu gradonačelnik Željko SABO zajedno sa zamjenicom Danijelom STANKOVIĆ.
Gradonačelnik Sabo upoznao je goste sa aktualnom situacijom u gradu Vukovaru, te iskoristio prigodu posebno zahvaliti na doprinosu Vlade Kraljevine Belgije, čiji su pripadnici oružanih snaga u našem području osiguravali mirnu reintegraciju u sklopu misije UNTAES-a, kao i na donaciji dvije rabljene dizalice u vrijednosti 650.000 EUR-a Luci Vukovar u vrijeme pokretanja procesa obnove njezinih kapaciteta.
Veleposlanik Kraljevine Belgije posebno je govorio o pripremama za ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju te izrazio svoje veliko zadovoljstvo što će naša država skoro postati 28 članica EU s napomenom da građani mogu očekivati puno pozitivnog kada dođe i taj trenutak. Međutim, naglasio je, jako je važno pripremiti se za budućnost u Europskoj uniji i to poglavito onima koji su direktno vezani na područja poljoprivrede i gospodarstva. Velike mogućnosti postoje, ali ih treba znati dobro iskoristiti i u tom smislu puno toga treba na vrijeme objasniti građanimao – ističe veleposlanik Kraljevine Belgije.

{gallery}vijesti/2011-06-10/04{/gallery}