×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\vijesti\2011-06-23\02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-06-23/02

Trideset i pet biciklista u organizaciji Saveza hrvatskih društava u Sloveniji startali su jutros u osam sati sa Trga Republike Hrvatske u Vukovaru na put u Ljubljanu. Uoči starta sudionici manifestacije položili su vijenac i zapalili svijeće kod Križa svim žrtvama za slobodnu Hrvatsku na ušću Vuke u Dunav.
Zatim su sudionike 9. karavane biciklista „PUT PRIJATELJSTVA VUKOVAR-LJUBLJANA“ ispratili prigodnim riječima i željama za sretan put zamjenik gradonačelnika Vukovara Željko Pinjuh i predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak.
Savez hrvatskih društva u Sloveniji tradicionalnu karavanu organizira povodom 25. lipnja – Dana državnosti Republike Hrvatske i Republike Slovenije, a biciklisti planiraju stići u Ljubljanu u subotu kad se u glavnom slovenskom gradu organizira središnja proslava.

{gallery}vijesti/2011-06-23/02{/gallery}