×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\vijesti\2011-07-06\02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-07-06/02

U okviru ovogodišnjeg ljetnog uređenja gradskih površina u Vukovaru vrlo su zapažene drvene lutke i ptice u izradi vukovarskog umjetnika i kreativca Save Korpoša, koji je danas primljen u Uredu gradonačelnika. Riječi hvale i čestitke za ostvarena djela kao i poticaja za daljnji rad Savi Korpošu izrekli su gradonačelnik Željko Sabo, zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, dopredsjednik Gradskoga vijeća Goran Bošnjak i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker-Radumilo.

Nekadašnji vrijedan prelac „Vuteksa“, Savo Korpoš, dugo godina je nezaposlen. Trenutačno radi u „Komunalcu“ na javnim radovima i tako na najbolji mogući način koristi priliku ostvariti svoja umjetnička djela obradom drveta prema zamisli voditeljice pogona Zelenilo Zorice Sabljak. Do sada je izradio sedam čovječuljaka s alatima koji simboliziraju ljude u javnim radovima, pauna, devet drvenih klupa postavljenih na betonskom zidu uz Vuku kod Pošte, a gotovi su i drveni konjići koji će biti postavljeni na ledinu kod maloga vodotornja uz Trg Republike Hrvatske.

{gallery}vijesti/2011-07-06/02{/gallery}