×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-08-03/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-08-03/01

Na poziv gradonačelnika Hvara, gospodina Pjerina Bebića, gradonačelnik Vukovara Željko Sabo je u okviru kulturnog ljeta grada Hvara nazočio otvaranju izložbe mladih umjetnika.

Svakako da će dva gradonačelnika svojim razgovorima dogovoriti zajedničke projekte u međusobnoj suradnji dva grada. Gradonačelnik Vukovara je i ovom prigodom izrazio zahvalnost Hvaranima koji su 1991. godine iskazali spremnost da prihvate brojne Vukovarske obitelji koje su ovdje na Hvaru bile više od 7 godina. Ujedno je zahvalio i gradskom vijeću grada Hvara jer već 2 godine grad Hvar stipendira 4 studenta iz Vukovara, te pomaže u organizaciji Vukovarskog film festivala.

Tom prigodom došlo je i do susreta sa doktorom Miroslavom Radmanom koji je vukovarskom gradonačelniku obećao da će po njegovom pozivu doći u Vukovar i održati predavanje za Vukovarce.

{gallery}vijesti/2011-08-03/01{/gallery}