×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-08-17/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-08-17/02

U organizaciji Turističke zajednice grada Sinja u tom je prijateljskom gradu prošlog tjedna održan trodnevni Drugi sajam sela na kojem je svoje proizvode predstavilo 33 izlagača s područja Cetinske krajine, Poljica, Solina i Trogira. Sajam je otvorio gradonačelnik Sinja Ivica Glavan, a za posebnu atrakciju na Trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju pobrinuli su se gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i Sinjsko pučko kazalište.
Gradonačelnik Vukovara je sa sobom u Sinj doveo članove Sportske ribolovne udruge „Dunav“, koji su pod vodstvom predsjednika Ivice Franića na otvorenoj vatri u 12 kotlića skuhali 600 porcija čobanca i njime uz 200 litara vina i tamburašku glazbu sastava „Bosutski bećari“ počastili Sinjane.
- Naš zajednički cilj je međusobno zbližiti i upoznati građane Vukovara i Sinja, a ovakva i slična događanja izvrsna su prigoda za predstavljanje svoje tradicije i kulture. Tako smo i ovom prilikom nastojali darivati naše specijalitete i običaje Sinju za njegovu feštu. U okviru potpisanog sporazuma o prijateljstvu bilo je razgovora i o daljnjem nastavku suradnje - kratko je komentirao gradonačelnik Sabo.

{gallery}vijesti/2011-08-17/02{/gallery}