Gradonačelnik Željko Sabo sa svojim zamjenicima Željkom Pinjuhom i Danijelom Stanković razgovarao je danas u svom uredu sa čelnicima SDP-a Zoranom Milanovićem, HNS-a Radimirom Čačićem, IDS-a Ivanom Jakovčićem i HSU-a Silvanom Hreljom. Sastanku su nazočili i SDP-ovi saborski zastupnici Igor Dragovan, Biljana Borzan, Milanka Opačić i Nenad Stazić.

Na sastanku zatvorenom za javnost najviše se razgovaralo o aktualnoj problematici u gradu Vukovaru i cijeloj slavonskoj regiji. Gradonačelnik Sabo istaknuo je kao osnovne probleme razvoj gospodarstva i nedostatak radnih mjesta kao i problematiku u vezi stambenog zbrinjavanja. Razmatrani su i neki mogući projekti od velikog interesa za grad Vukovar te kako u što većoj mjeri povući i iskoristiti sredstva koja su na raspolaganju u fondovima Europske unije.

Prije sastanka, izaslanstvo koje su činili čelnici koalicije SDP-HNS-IDS-HSU, saborski zastupnici SDP-a te lokalni stranački čelnici SDP-a i HNS-a odali su počast žrtvama masovne grobnice na Ovčari i kod spomen-obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata Vukovara.

{gallery}vijesti/2011-08-25/02{/gallery}