×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-08-25/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-08-25/02

Gradonačelnik Željko Sabo sa svojim zamjenicima Željkom Pinjuhom i Danijelom Stanković razgovarao je danas u svom uredu sa čelnicima SDP-a Zoranom Milanovićem, HNS-a Radimirom Čačićem, IDS-a Ivanom Jakovčićem i HSU-a Silvanom Hreljom. Sastanku su nazočili i SDP-ovi saborski zastupnici Igor Dragovan, Biljana Borzan, Milanka Opačić i Nenad Stazić.

Na sastanku zatvorenom za javnost najviše se razgovaralo o aktualnoj problematici u gradu Vukovaru i cijeloj slavonskoj regiji. Gradonačelnik Sabo istaknuo je kao osnovne probleme razvoj gospodarstva i nedostatak radnih mjesta kao i problematiku u vezi stambenog zbrinjavanja. Razmatrani su i neki mogući projekti od velikog interesa za grad Vukovar te kako u što većoj mjeri povući i iskoristiti sredstva koja su na raspolaganju u fondovima Europske unije.

Prije sastanka, izaslanstvo koje su činili čelnici koalicije SDP-HNS-IDS-HSU, saborski zastupnici SDP-a te lokalni stranački čelnici SDP-a i HNS-a odali su počast žrtvama masovne grobnice na Ovčari i kod spomen-obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata Vukovara.

{gallery}vijesti/2011-08-25/02{/gallery}