×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-09-20/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-09-20/02

Klub navijača Torcida Vukovar, u suradnji s podružnicom Torcide iz Trogira i Gradom Vukovarom, organizirao je 18. rujna glazbeni događaj u Vukovaru kojim je obilježena 100- godišnjica HNK Hajduk.
Na športsko-rekreacijskom centru Lijeva bara okupilo se mnoštvo ljubitelja Hajduka, ali i onih koji su željeli po prvi puta uživati u koncertu Vinka Coce koji se na poziv vukovarske Torcide rado odazvao, a nastupili su i Tamburaški sastav Sremci, te Branko Čulić Vukovarac.
Organizator koncerta Igor Gavrić zahvalio je svima koji su podržali organizaciju ove proslave, jedinstvene u ovom dijelu Hrvatske, a posebno se zahvalio sudionicima na dostojanstvenoj proslavi rođendana koju, kako je istaknuo, njihov voljeni klub i zaslužuje.
Predstavnici Torcide iz Vukovara i prijateljskog Trogira te popularni izvođač Vinko Coce posjetili su dan nakon koncerta gradonačelnika Vukovara Željka Saboa i njegove suradnike te zahvalili na potpori i sudjelovanju na koncertu.

{gallery}vijesti/2011-09-20/02{/gallery}