Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo primio je 27. rujna članove skupine VIS „Damjan“ iz Vukovara i fra Ivicu Jagodića, župnika Župe. Sv. Filipa i Jakova, povodom njihovog uspjeha na Festivalu duhovnih pjesama Hosana Fest 2011. u Subotici.
Skupina »Damjan« pobjednik je šestog Festivala hrvatskih duhovnih pjesama Hosana Fest 2011., održanog 18. rujna ove godine u Dvorani sportova u Subotici. Njihova pjesma »Tvojim putem poći« osvojila je najviše glasova izvođača koji su međusobno glasovali. Stihove i glazbu za pobjedničku pjesmu napisao je Domagoj Vitovski, a zasluge za obradu pripadaju Viktoru Kesleru.
Na festivalu je izvedeno 15 skladbi, a sudjelovali su izvođači iz - Subotice, Zagreba, Sarajeva, Vukovara, Splita, Slavonskog Broda, Nuštra, Omiša, te iz Selenče. Prema procjenama organizatora festival je u Dvorani sportova pratilo blizu 2000 ljudi.
Nagradu publike koja je glasovala SMS-om (a festival je prenošen i na valovima Radio Marije) osvojila je Marina Kozina-Klasić iz Nuštra za skladbu »Ponesi svoj križ«. Nagrada stručnog žirija pripala je skupini »Tobija« iz Zagreba za skladbu »S nama si ostao«, a nagrada za najbolji tekst skladbi »Korak iza« u izvedbi skupine »Emaus« iz Sarajeva. Štićenici Zajednice »Hosana« najboljom su ocijenili pjesmu »Čuvar« u izvedbi Jelene Barić iz Splita.

{gallery}vijesti/2011-09-28/01{/gallery}