×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-09-28/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-09-28/01

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo primio je 27. rujna članove skupine VIS „Damjan“ iz Vukovara i fra Ivicu Jagodića, župnika Župe. Sv. Filipa i Jakova, povodom njihovog uspjeha na Festivalu duhovnih pjesama Hosana Fest 2011. u Subotici.
Skupina »Damjan« pobjednik je šestog Festivala hrvatskih duhovnih pjesama Hosana Fest 2011., održanog 18. rujna ove godine u Dvorani sportova u Subotici. Njihova pjesma »Tvojim putem poći« osvojila je najviše glasova izvođača koji su međusobno glasovali. Stihove i glazbu za pobjedničku pjesmu napisao je Domagoj Vitovski, a zasluge za obradu pripadaju Viktoru Kesleru.
Na festivalu je izvedeno 15 skladbi, a sudjelovali su izvođači iz - Subotice, Zagreba, Sarajeva, Vukovara, Splita, Slavonskog Broda, Nuštra, Omiša, te iz Selenče. Prema procjenama organizatora festival je u Dvorani sportova pratilo blizu 2000 ljudi.
Nagradu publike koja je glasovala SMS-om (a festival je prenošen i na valovima Radio Marije) osvojila je Marina Kozina-Klasić iz Nuštra za skladbu »Ponesi svoj križ«. Nagrada stručnog žirija pripala je skupini »Tobija« iz Zagreba za skladbu »S nama si ostao«, a nagrada za najbolji tekst skladbi »Korak iza« u izvedbi skupine »Emaus« iz Sarajeva. Štićenici Zajednice »Hosana« najboljom su ocijenili pjesmu »Čuvar« u izvedbi Jelene Barić iz Splita.

{gallery}vijesti/2011-09-28/01{/gallery}