×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-12-20/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-12-20/04

Nesvakidašnji glazbeni doživljaj dogodio se 19.12. u Hrvatskom domu u Vukovaru. Božićni humanitarni koncert“Uz dobre ljude, ja mogu“, nesebično su podarili glazbenici svjetskog glasa, predivna makedonska diva Kaliopi i priznati gitarist i lutnjist Edin Karamazov. Svojim izvedbama udahnuli su publici posebne osjećaje pozitivne energije i nepresušne glazbene čarolije.
Već nakon prvih taktova skladbi sa zajedničkog albuma Oblivion, na kojem se nalaze glazbene djela iz filmova, Johann Sebastian Bach, Leonard Cohen, Lennonov evergreen Imagine, narodna makedonska pjesma, publika je gromoglasno nagradila pljeskom svaku njihovu izvedbu. Vrhunac su bile dvije Kaliopine skladbe „Ne plači“ i „Rođeni (Bato)“, koje su izazvale posebne emocije kod publike.
Uz Kaliopi i Karamazova, nastupili su i glazbenici, gitaristkinja Ema Štein i Davor Bošnjaković na kontrabasu. Poseban ugođaj dala je i pozornica Hrvatskog doma kao i prvi snijeg koji je počeo padati . Ovaj drugi Božićni humanitarni koncert je ponovo ispunio očekivanja ali i svrhu. Prodajom preko 200 ulaznica, ostvarila su se sredstva koja će se donirati projektu Asistenti u nastavi, čime je i organizator tvrtka Lotusmedia izrazila veliko zadovoljstvo.

{gallery}vijesti/2011-12-20/04{/gallery}