×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-12-28/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-12-28/04

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo na božićno-novogodišnjem prijemu, priređenom 28. prosinca za članove Gradskoga vijeća grada Vukovara i brojne čimbenike društvenog života u gradu Vukovaru, pozvao na zajedništvo te izrazio vjeru da će uz potporu nove Vlade RH Vukovar ostvariti značajne projekte.

Nakon pozdravnih riječi i dobrih želja u 2012. godini, koje je izrekao prisutnima predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak, gradonačelnik i saborski zastupnik Željko Sabo čestitao je blagdane Božića te poželio svima puno zdravlja i uspjeha u nadolazećoj godini.

-Stižu nam prognoze i najave da će 2012. godina biti iznimno teška, ali s obzirom na sve kroz što smo kao Vukovarke i Vukovarci prolazili posljednjih dvadeset godina vjerujem da ćemo znati odgovoriti i na svaki novi izazov koji se najavljuje. Učinili smo puno u dosadašnjem mandatu za naše građane i grad, a još snažnije ćemo to činiti i ubuduće. Na tom putu očekujem puno više zajedništva i novih ideja s kojima se meni osobno ili mojim suradnicima mogu obratiti svi naši građani – naglasio je, među ostalim, gradonačelnik Željko Sabo.

{gallery}vijesti/2011-12-28/04{/gallery}