×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/01/14/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/01/14/01

Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić tijekom radne posjete Vukovaru sastala se s gradonačelnikom Željkom Sabom i njegovim suradnicima te predstavnicima desetak društava i udruga koje se bave socijalnom politikom, mladima, žrtvama zlostavljanja ili skrbe o osobama starije životne dobi i djeci s posebnim potrebama. Na sastanku su sudjelovali i saborski zastupnik Igor Dragovan, zamjenici gradonačelnika Vukovara Željko Pinjuh i Danijela Stanković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker Radumilo.
Potpredsjednica i ministrica Opačić izrazila je zahvalnost svim društvima i udrugama na iznesenim iskustvima i problemima u radu, zahvalnost što vodstvo grada Vukovar pokazuje veliku socijalnu osjetljivost za svoje građane te najavila kako će za provođenje određenih socijalnih programa u Vukovaru trebati novca, a neke će se značajno nastojati poboljšati aktiviranjem potrebnim stručnim kadrovima.

{gallery}2012/01/14/01{/gallery}