×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/01/30/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/01/30/03

Nakon povratka s Europskog rukometnog prvenstva s brončanom medaljom Vukovarac Damir Bičanić, u društvu oca Ivice, primljen u Uredu gradonačelnika Vukovara.

Hrvatskog reprezentativca, koji je u svim svojim nastupima s ponosom i dostojanstvom isticao pripadnost Vukovaru, primio je gradonačelnik Željko Sabo zajedno sa suradnicima, Danijelom Stanković, zamjenicom gradonačelnika, Dragicom Holoker-Radumilo, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine i referentom za šport i branitelje Vjekoslavom Karaulom.

Gradonačelnik Vukovara čestitao je Damiru Bičaniću na velikom uspjehu i zahvalio na dosadašnjoj promociji Vukovara s nadom da će animirati svoje suigrače iz reprezentacije Hrvatske za skoru humanitarnu rukometnu utakmicu u našem gradu. U znak sjećanja na ovaj susret u Vukovaru gradonačelnik je istaknutom rukometašu darivao nedavno promoviranu knjigu „Pravo na dom".

Prenoseći osobne dojmove s tek završene športske manifestacije, koju su značajno obilježili i nemili događaji izvan natjecanja, Damir Bičanić je zahvalio svima koji su na razne načine davali podršku hrvatskoj reprezentaciji, posebno svojim dolaskom u Vršac, Novi Sad i(li) Beograd.

-Dižem svoj glas protiv svakog oblika nasilja, bez obzira iz koje sredine dolazi, jer to nema nikakve veze sa športom i životom uopće. Mi športaši istinski smo prijatelji i u reprezentaciji, ali i u klubovima za koje nastupamo. Stoga i na ovakvim javnim nastupima, ma koliko imali natjecateljski naboj, svojim primjerom pokazujemo istinske ljudske vrijednosti. Žalimo zbog našeg poraza u polufinalu i nitko ne može shvatiti koliko nam je bilo teško. Ostali smo suznih očiju do dugo u noć. No, športski smo to podnijeli i skupili snage poraziti iznimno kvalitetne Španjolce na putu do brončane medalje. Svojim ponašanjem htjeli smo pokazati tko smo i kako smo ponosan narod – istaknuo je Damir Bičanić tijekom prijema u Uredu gradonačelnika i nakon razgovora darivao reprezentativnu majicu zamjenici gradonačelnika Danijeli Stanković.

{gallery}2012/01/30/03{/gallery}