×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/23/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/23/01

Članice i članovi udruge „Majke hrvatskih sokolova“ iz Zagreba posjetile su danas Vukovar na dan rođenja svoje osnivačice, pokojne Kate Šoljić. Program je organiziran pod sloganom „Sjećanje na Katu Šoljić“, ali i na sve majke čija su djeca stradala tijekom agresije na Republiku Hrvatsku i obrambenog Domovinskog rata.
 Na obiteljsku grobnicu i posljednje počivalište Kate Šoljić na Novom groblju Dubrava položeno je cvijeće, što je učinilo i izaslanstvo gradonačelnika Vukovara Željka Saboa, zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković i stručni suradnik za branitelje i sport Vjekoslav Karaula. U crkvi sv. Filipa i Jakova služena je sveta misa, a zatim su sudionici obišli Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata grada Vukovara, Spomen dom i mjesto masovne grobnice Ovčara kao i područje srpskog koncentracijskog logora u „Veleprometu“.

{gallery}2012/02/23/01{/gallery}