×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/03/26/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/03/26/04

Zajednica Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske organizirala je u Vukovaru 26. ožujka Međunarodni skup o zapošljavanju osoba s invaliditetom. Sudionike skupa pozdravio je i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo izrazivši zadovoljstvo što je upravo Vukovar izabran za mjesto održavanja te istaknuo kako se pri obnovi objekata i infrastrukture u gradu nastoji voditi računa o olakšanom pristupu osobama s invaliditetom.

Međunarodni skup o zapošljavanju osoba s invaliditetom okupio je u Vukovaru eminentne stručnjake za navedenu problematiku iz zemalja Europske unije i iz Hrvatske. Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u prvoj polovici prošle godine zaposleno je 20 posto više osoba s invaliditetom nego u cijeloj 2010.godini što je rezultat intenziviranja poticajnih mjera prema poslodavcima koji često s tim mjerama nisu ni upoznati. Danas u Hrvatskoj osobe s invaliditetom najteže dobivaju posao, a najlakše ga gube i zato su danas u Vukovaru predstavljeni programi zapošljavanja iz zemalja EU.

{gallery}2012/03/26/04{/gallery}