Nakon završetka humanitarne akcije „Ja volim vrtić", projekta u organizaciji Pampersa i dm-a, vrtićima s najvećim brojem glasova uručena je potpora u ukupnom iznosu od 400.000 kuna, a svaki od deset vrtića dobio je potporu u iznosu od 40.000 kuna. Među dobitnicima potpora iz spomenute akcije su i Dječji vrtić Vukovar 1 i Dječji vrtić Vukovar2, a predstavnici Pampersa i dm-a uručili su donacije ravnateljicama spomenutih predškolskih ustanova Dubravki Sabo i Slavki Lončar.

Svečanom uručenju, održanom 8. svibnja u prostorijama vukovarskih dječjih vrtića u Županijskoj ulici nazočili su gradonačelnik Vukovara Željko Sabo sa zamjenicima Željkom Pinjuhom i Danijelom Stanković, te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker-Radumilo.

Akcija „Ja volim vrtić" trajala je od početka siječnja do kraja veljače i u tom periodu od svakog paketa Pampers pelena kupljenih u trgovinama dm-a odvajalo se 4 kune. Ovom donacijom obuhvaćena su po dva dječja vrtića iz pet hrvatskih regija koja su tijekom trajanja akcije prikupila najveći broj glasova, a u njoj je sudjelovalo ukupno 285 vrtića.

{gallery}2012/05/08/04{/gallery}