×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/09/28/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/09/28/03

Generalna skupština EUNET-a, Europska mreža za edukaciju i trening, započela je danas 28.rujna u Vukovaru, i smatra se jednim od značajnih međunarodnih događaja. Izbor Vukovara kao mjesta za održavanje Generalne skupštine, koja se inače održava u velikim europskim gradovima, uslijedio je nakon uspjeha međunarodne mirovne konferencije održane 2010.godine u Vukovaru.

EUNET čine institucije koje se bave pitanjima europskih integracija. U radu skupštine će od ukupno 67, sudjelovati 45 predstavnika europskih domova, akademija i drugih članova, odnosno članica EUNET-a iz 22 europske zemlje.

U nastavku Generalne skupštine održana je i međunarodna konferencija pod nazivom „Građani Hrvatske na putu u EU". Pri izboru teme konferencije, predsjedništvo EUNET-a rukovodilo se željom da se pokloni pažnja učlanjenju Hrvatske u Europsku Uniju, te da se kroz raspravu pomogne novom članu sagledati i prevladati eventualno još postojeće poteškoće. Sudionike Generalne skupštine EUNET-a i međunarodne konferencije u ime Grada Vukovara pozdravio je zamjenik gradonačelnika, Željko Pinjuh.

{gallery}2012/09/28/03{/gallery}