×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/10/20/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/20/03

Kongres Adventista istočne Slavonije u organizaciji Kršćanske Adventističke crkve i Mjesne crkve Vukovar održan je 20. listopada u Hrvatskom domu u Vukovaru. Nakon zdravstvenog predavanja Tihomira Brkića, započeo je rad jednodnevnog Kongresa na temu „Prošao je čineći dobro".

Sudionike Kongresa pozdravio je gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, koji se prisutnima obratio s nekoliko prigodnih riječi te ukazao na važnost provođenja projekta školskih asistenata za djecu sa posebnim potrebama za čiji bi se rad na samom Kongresu sakupila i u njihov fond donirala dragovoljna sredstva. Uz gradonačelnika Vukovara skupu su nazočili i zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker Radumilo.

{gallery}2012/10/20/03{/gallery}