×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/10/23/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/23/02

Zamjenik gradonačelnika Željko Pinjuh i dopredsjednik Gradskoga vijeća Goran Bošnjak primili su u Uredu gradonačelnika članove Mješovite komisije za provedbu Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Slovačke Republike o unutarnjoj plovidbi, koji na dvodnevnom sastanku u Agenciji za vodne putove u Vukovaru razgovaraju o usklađivanju dokumenata koja su obvezna na plovilima unutarnje plovidbe, za posadu i zapovjednika broda, zatim o primjeni propisa u vodnom prometu te razmjenjuju mišljenja u svezi mogućeg multilateralnog regionalnog sporazuma o odgodi primjene tankera sa dvodnom.

U hrvatskoj delegaciji nalaze se Nikola Mendrila, pomoćnik ministra i Janko Brnardić, načelnik Sektora unutarnje plovidbe u Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture, Domagoj Zimić, voditelj područnog ureda Hrvatskog registra brodova ZG i Miroslav Ištuk, ravnatelj Agencije za vodne putove. Kao posebni gosti na sastanku sudjelovali su Petar Margić, savjetnik za nautička pitanja u Dunavskoj komisiji i Ivan Barović, kapetan Lučke kapetanije Vukovar.

{gallery}2012/10/23/02{/gallery}