«LUKOIL Croatia» uspješno posluje i razvija maloprodajnu mrežu u Republici Hrvatskoj. Tvrtka je razradila novi investicijski program za 2013.godinu, sukladno kojemu se predviđa povećanje maloprodajne mreže za 10 % te otvaranje oko 50 novih radnih mjesta.

Važno je spomenuti dodatnu komponentu investicijskih ulaganja tvrtke, a to je njihov socijalni aspekt, budući da osim otvaranja novih radnih mjesta, tvrtka u svojemu poslovanju osobitu pažnju pridaje humanitarnim aktivnostima, što je osobito važno u ovom razdoblju krize.

Naime, tvrtku «LUKOIL Croatia» povijest grada Vukovara nije ostavila ravnodušnima te je u više navrata jednokratno pružala pomoć za potrebe grada Vukovara (na primjer, opremila je razred jedne od škola računalima), a u subotu 17.11.2012.godine tijekom humanitarne večere «Za akademsku budućnost Vukovara", održane pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, tvrtka «LUKOIL Croatia» poklonila je gradu Vukovaru objekt od povijesnog značaja «Crveni magacin» koji se nalazi u centru grada. Na humanitarnoj večeri izrečene su tople riječi za tvrtku i njezin menadžment, a tvrtka «LUKOIL Croatia» je još jedanput pokazala ozbiljnost investicijskih namjera i raznovrsnost svoje prisutnosti u Republici Hrvatskoj.

{gallery}2012/11/21/03{/gallery}