Gradonačelnik Grada Vukovara Željko Sabo primio je pismo Davora Knezovića, oca djevojčice Mia Lane Knezović u kojem izražava zahvalnost na pomoći u prikupljanju sredstava za njezin prvi korak, u kojem stoji:

„Poštovani gradonačelniče,

pišem Vam kako bih se zahvalio što ste pomogli našoj curici Mia Lani Knezović.

Ne znam kak bih počeo i teško pronalazim riječi za ono što osjećam nakon humanitarne večere za Mia Lanin prvi korak, pogotovo kad sam čuo dojmove ljudi koji su tamo bili i vidjevši fotografije na stranicama grada, pogotovo fotografiju gdje su djelatnice Gradske knjižnice Vukovar.

Od srca Vam hvala, hvala dogradonačelnici Danijeli Stanković , hvala svim djelatnicima gradske uprave, hvala svim gospodarstvenicima koji su se odazvali na Vaš poziv i hvala svim ljudima koji su pomogli našoj Mia Lani!

Mia Lana je s mamom jutros otputovala u Beč, prije sat vremena su sretno stigle, danas će obaviti neurološki pregled, sutra anesteziološki, a u srijedu ujutro je operacija. Mia Lana se u četvrtak vraća u Vukovar.

Nadamo se da će joj se dogoditi ono što ste joj Vi zaželjeli, a to je da je jednog dana sretnete u gradu i da je pitate koje joj je ljepše ime Mia ili Lana, a ona Vam bude znala odgovoriti.

Još jednom od srca hvala, Vama i ljudima koji su pomogli!"

Davor Knezović