pic 01 tnGrad Vukovar priprema svečanost povodom završetka radova na obnovi pročelja Radničkog doma u Vukovaru. Završetak projekta koji je financiran od strane Europske unije i Vlade Republike Hrvatske u iznosu 1.640.000 eura obilježit ćemo u Radničkom domu Vukovar prigodnim programom u ponedjeljak, 08. travnja 2013. godine u 11,00 sati, u nazočnosti potpredsjednika Europskog parlamenta Miguel Angel Martineza, predsjednika Hrvatskoga sabora Josipa Leke, predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo tom prigodom uručit će Zahvalnice Grada Vukovara Miguelu Angelu Martinezu, potpredsjedniku Europskog parlamenta i Paulu Vandorenu, šefu delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj za inicijativu i svesrdnu potporu u provedbi projekta "Obnova arhitektonskog naslijeđa u centru Grada Vukovara".

Prije svečanog programa, u istom prostoru s početkom u 10,00 sati, u susret ulasku Republike Hrvatske u Europsku uniju i skorom održavanju prvih izbora za hrvatske zastupnike u Europskom parlamentu, predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko i potpredsjednik Europskoga parlamenta Miguel Angel Martinez održat će predavanje: „Prvi izbori zastupnika iz Hrvatske u Europski parlament: očekivanja građana".

U glazbenom dijelu programa nastupit će pjevački zbog Hrvatskog kulturno-glazbenog društva „Dunav" Vukovar i učenici Glazbene škole OŠ Dragutina Tadijanovića.

.