×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2013/05/28/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/05/28/05

Ugovor za izvođenje radova na izgradnji šetnice uz desnu obalu Vuke, od Frankopanske ulice do Ulice dr. Franje Tuđmana, potpisali su danas gradonačelnik Željko Sabo u ime Grada Vukovara i Lavoslav Bosanac, koji je zastupao zajednicu ponuditelja Volko d.o.o i Nonij d.o.o iz Vukovara. Vrijednost ugovorenih radova koji se sastoje od opločenja, rasvjete, postavljanja urbane opreme i hortikulturnog uređenja iznosi 2,408.504,13 kuna sa PDV-om.

-Projekt šetnice od centra grada do izletišta Adica podijeljen je u nekoliko faza, a prostor između Radničkog doma Vukovar i rijeke Vuke jedan je od glavnih. Drago mi je da će radove izvršiti vukovarska tvrtka koja je posao dobila javnim nadmetanjem. Kao što se primjećuje izbori ne mogu zaustaviti projekte koje smo s vremenom pripremili i grad normalno funkcionira. Koncem listopada ove godine centar Vukovara izgledati će ljepše nego ikad u svojoj bogatoj povijesti – naglasio je gradonačelnik Sabo. Direktor Lavoslav Bosanac obećao je da će izvođači u ovom slučaju još jedanput potvrditi svoj već dokazan i kvalitetan rad, čak i više od toga jer se radi o šetnici koja će uz Radnički dom činiti cjelinu i buduću prepoznatljivu razglednicu Vukovara.

{gallery}2013/05/28/05{/gallery}