{gallery}2013/12/22/01{/gallery} CineStar je 21. prosinca i službeno otvorio svoje kinodvorane u sklopu nedavno otvorenog tržnog centra Golubica Mall u Vukovaru
Član Uprave CineStar Hrvoje Krstulović ističe da je Cinestar u Vukovaru 12 multipleks u Hrvatskoj. - CineStar u Vukovaru građanima stavlja na raspolaganje tri dvorane sa ukupno 419 sjedećih mjesta. Dvije dvorane su opremljene sa RealD 3D tehnologijom dok je jedna ultimativna kinodvorana, CineStar eXtreme, sa platnom veličine 100 kvadratnih metara. CineStar zapošljava deset osoba, ali će prema potrebama biti i dodatnih angažiranja. Cijene ulaznica za Slavoniju nešto su niže nego u drugim dijelovima Hrvatske te će one u Vukovaru biti identične cijenama u Osijeku i Slavonskom Brodu – naglasio je predstavnik CineStara.
Ovo je na neki način i kruna desetogodišnjeg rada CineStara. Posebno je naglašeno kako će Vukovarcima i gostima Vukovara uz filmove biti omogućeno i nzi raznovrsnih sadržaja kao što je direktan prijenos najrazličitijih događaja u svijetu poput sportskih događanja, opera, koncerata, izložbi i sl.
Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo je na svečanom otvorenju je naglasio kako je od samih početaka razgovora sa Ivanom Todorićem iz Agrokora tražio ispunjenje dvije želje – radna mjesta za Vukovarce i CineStar.
- Vukovar u ovo predblagdansko vrijeme Božića i Nove godine nije mogao dobiti ljepši poklon. Bit će ovo novi sadržaj za Vukovarce, ali i građane iz cijele Vukovarsko – srijemske županije. Znam da se ulaganje od gotovo milijun eura u Vukovaru neće brzo vratiti, ali ulagači još jedanput pokazuju kako za njih Vukovar i stvarno ima posebno značenje - rekao je Sabo zahvaljujući CineStaru na ostvarenom projektu.