{gallery}2013/12/21/02{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Željko Sabo otvorio je danas, već tradicionalni, 5. po redu „Božićni sajam" u Vukovaru koji se održava u „Radničkom domu" u centru grada.
Ove godine građani grada Vukovara imaju priliku uživati u bogatoj ponudi 65 izlagača iz Vukovarsko - srijemske te okolnih županija Lijepe naše.
Posjetiteljima „Božićnog sajma" nude se razni proizvodi kao što su: prehrambeni proizvodi, slavonska vina i rakije, pčelinji proizvodi, slike vrsnih umjetnika, proizvodi za kućanstva, šlingeraji, zlatovezi, odjeća sa etno motivima, drvene igračke za djecu i prigodni božićni ukrasi i pokloni.
Za najmlađe stanovnike Vukovara tu je i „Božićna priča u Vukovaru", odnosno druženje sa Djedom Božićnjakom i vilenjacima u organizaciji Udruge PROANIMA kreativka.

U obraćanju okupljenima gradonačelnik grada Vukovara, Željko Sabo, izrazio je zadovoljstvo što je „Božićni sajam" u Vukovaru postao tradicija te zaželio svim građanima sve najbolje povodom božićnih i novogodišnjih praznika.
Sajam svake godine organizira Upravni odjel za gospodarstvo, EU projekte i međunarodnu suradnju.
Pozivamo vas da posjetite „Božićni sajam" i osjete pravo blagdansko raspoloženje od 20. do 24. prosinca od 9,00 do 20,00 sati.