×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2014/06/10/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/06/10/02

{gallery}2014/06/10/02{/gallery}Povjerenik Vlade RH za Grad Vukovar Damir Grizelj primio je danas, 10. lipnja vodstvo i igrače Hrvatskog odbojkaškog kluba BOROVO-VUKOVAR povodom njihovog plasmana u najviši rang odbojkaškog prvenstva - 1. A Hrvatsku odbojkašku ligu.

Nakon što su osvojili naslov prvaka Druge lige „ Istok ", odbojkaši Borovo-Vukovara morali su proći kvalifikacije sa momčadima Gorice, Splita i Pule. Na domaćem parketu uspjeli su ostvariti rezultat koji je osigurao plasman u 1. A Hrvatsku odbojkašku ligu.

Momčad Borovo-Vukovar vodio je Dragoljub Dragojlović koji se zahvalio povjereniku Grizelju na pozivu a ujedno i igračima: Nenadu Kolariću, Nini Juriću, Denisu Prdiću, Mati Rošiću, Milošu Petkoviću, Krunoslavu Leki, Srđanu Vukiću, Stefanu Boškoviću, Mariu Mihaljeviću i Nikoli Erceg. Sportski direktor kluba Vladimir Barić je rekao kako im je ovaj uspjeh poticaj, a i snaga za daljnji rad unatoč velikim financijskim problemima koji su imali. Također je naglasio kako im je cilj unaprijediti rad kluba, posebno u stvaranju škole odbojke za sve mlađe uzraste.

Povjerenik grada Vukovara Damir Grizelj čestitao je predstavnicima kluba, treneru i odbojkašima na ostvarenom rezultatu te im se zahvalio jer na taj sportski način promiču i ime grada Vukovara.