{gallery}2014/10/09/03{/gallery} Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava primio je predstavnike nogometne škole Victory povodom njihovog prvo velikog sportskog uspjeha – osvajanja nogometnog KUP-a za juniore na području Nogometnog središta Vukovar, pobijedivši u finalu vršnjake HNK Vukovar 1991.
Predsjednik nogometne škole Petar Duvnjak upoznao je gradonačelnika Penavu s dosadašnjim radom škole koja okuplja 118 aktivnih članova, od pretpočetnika, djevojčica pa do juniora, s kojima stručno radi šest trenera. U proteklih godinu dana od osnutka i početka djelovanja ostvaren je ogroman pomak svih selekcija, a najveći u juniorskoj konkurenciji koju vodi trener Nebojša Bajić.
Kapetan juniora Stjepan Sliepčević na prijemu je gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi uručio fotografiju svoje momčadi koja je osvojila prvi trofej od početka rada škole Victory, te zahvalnicu za podršku i nesebično ukazanu potporu kojom je pomogao rad djece i opstanak ove nogometne škole.
-Zahvaljujući Vašoj susretljivosti i pomoći koju ste nam ukazali mogli smo se posvetiti onome što najviše volimo, a to je treniranje i igranje nogometnih utakmica. Protekla godina bila je izuzetno teška za nas, jer su nas svi omalovažavali i nismo nailazili na razumijevanje kad smo tražili pomoć. Zato smo ovaj naš prvi trofej, osvajanje KUP-a NS Vukovar, posvetili Vama koji ste vjerovali u nas - navodi kapetan Stjepan Sliepčević i poručuje da će sa svojim suigračima marljivo raditi za što bolje rezultate kojima žele dostojno predstavljati svoj grad i postati prepoznatljiv sportski brend Vukovara.