{gallery}2014/11/17/03{/gallery}PRONI Centar za socijalno podučavanje, kao partner EURODESK-a Hrvatska i u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, 14.11.2014. u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Vukovar, održao je prezentaciju o EURODESK mreži, Europskom portalu za mlade te Strukturiranom dijalogu s mladima.

Cilj prezentacije je bio informirati mlade o mogućnostima i koristima koje im se pružaju putem različitih alata informiranja te programa EU koji im stoje na raspolaganju.

Prezentaciji je prisustovalo 80 mladih ljudi iz Vukovara i okolice, a predavanju su se priključile i tri mlade osobe iz Poljske, Gruzije i Bugarske koje su u sklopu EVS-a (Europske volonterske službe) podijelile s prisutnima svoja teorijska znanja i iskustva volontiranja u drugim državama, pa tako i u Hrvatskoj.

Prezentacija je jedna od aktivnosti projekta „Regionalni info-centar za mlade Osijek", u suradnji s Info-centrom za mlade Vukovar i Zavodom za zapošljavanje PU Vukovar, a u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije.

Za više informacija posjetite stranice Info Centra za mlade Vukovar i Europski portal za mlade.