{gallery}2014/12/30/01{/gallery} Mohamed Radwan Joukhadar, vlasnik i investitor tvornice koja će proizvoditi lijekove, sirupe, kreme, gelove i tablete je 29. prosinca je u Borovu naselju otvorio tvornicu pod imenom Yasenka.
Nakon dugog niza godina u Vukovaru su otvorena nova radna mjesta u proizvodnji. Tvornica u koju je uloženo oko 10 milijuna eura zapošljava 14 djelatnika, a u njenom se sastavu nalazi i najsuvremenije opremljen laboratorij za praćenje kontrole kvalitete proizvoda.
Rezanjem vrpce tvornicu su svečano otvorili vlasnikova supruga Yasenka Joukhadar i dr. Ante Hebrang.

Svečanosti su nazočili gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa svojim zamjenicima Marijom Budimir, Marijanom Pavličekom i Srđanom Milakovićem.
Gradonačelnik Ivan Penava zahvalio se investitoru što je odlučio otvoriti tvornicu u Vukovaru kojemu su potrebna nova radna mjesta te istaknuo kako će Grad stajati iza tvornice i svakoga tko želi ovdje investirati.

Mohamed Radwan Joukhadar koji je domovinu Siriju još 1969. godine zamijenio Hrvatskom danas posjeduje 35 ljekarni i tvrtku Medical intertrade čije je sjedište u Svetoj Nedelji.