×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/10/09/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/10/09/02

{gallery}2015/10/09/02{/gallery} Na ovogodišnjem nogometnom turniru, koji se održava u spomen na legendarnog zapovjednika general-bojnika Blagu Zadru, sudjeluju momčadi HNK Hajduk Split, NK Osijek, HNK Široki Brijeg i HNK Vukovar 1991.

Svečano otvorenje održano je na nogometnom stadionu u Borovo naselju nakon što je u prvoj utakmici NK Osijek svladao HNK Vukovar 1991 rezultatom 10:0.
Nakon himne Republike Hrvatske i počasne minute tišine za tragično poginulog general-bojnika Blagu Zadru (16. 10. 1991.) kao i sve poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu pozdravne riječi organizatorima, svim sudionicima i gledateljima uputila je zamjenica gradonačelnika Marija Budimir. Turnir je svečano otvorio Tomislav Zadro, sin poginulog Blage Zadre.


U drugoj utakmici turnira sastali su se HNK Hajduk Split i HNK Široki Brijeg. Utakmice za treće mjesto i finale na rasporedu su u nedjelju, 11. listopada.