{gallery}2015/10/30/01{/gallery} Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i predsjednik Uprave građevinske tvrtke Osijek Koteks iz Osijeka Zoran Škorić potpisali su 30. listopada Ugovor o pojačanom održavanju - sanaciji nerazvrstane ceste u Ulici Ive Lole Ribara u Borovu Naselju.
-Nastavljamo sa nizom projekata koji našem gradu daju sasvim novu sliku, ali prvenstveno bolje uvjete življenja stanovnicima. U ovom projektu radi se o sanaciji kolnika, cestovne odvodnje, nogostupa, parkirališta s 20 parkirnih mjesta, te vertikalne i horizontalne signalizacije u dužini od 302,5 m. Vrijednost je radova 1,6 milijuna kuna, a rok za dovršetak šezdeset kalendarskih dana. Ovo je 16. cesta koja će biti sanirana tijekom u ovoj godini, a do kraja 2015. godine bit će ih još pet, rekao je gradonačelnik Penava.
Pročelnik Upravnoga odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je Grad Vukovar trenutačno najveće gradilište u ovom dijelu Hrvatske.
-U 2015. godini Grad Vukovar će utrošiti ukupno 12 milijuna kuna u sanaciju cesta na svom području. Istodobno, sa Ulicom Ive Lole ribara, radimo na sanaciji ceste Trga žrtava fašizma, a uskoro činjemo sa sanacijom Ulice Rudolfa Perešina, Trg Matije Gupca, Cvjetnog naselja i Naselja Stjepan Supanc – rekao je pročelnik Martinović.