{gallery}2016/02/22/06{/gallery} U sklopu posjeta prigradskom naselju Sotin gradonačelnik grada Vukovara obišao je i Dječji vrtić Vukovar 1 u područnom objektu Sotin.

Mališani su gradonačelnika dočekali pjesmom Vukovarskih golubića „Vukovaru, ja te volim" , a potom su mu pokazali igralište na kojem provode svoje vrijeme te zaželjeli još jednu ljuljačku kako bi igralište bilo upotpunjeno.

„Djeca su poželjela novu ljuljačku, koju ćemo im omogućiti", rekao je Penava te dodao kako su dječje želje uvijek skromne i iskrene, a mi odrasli smo ovdje da te želje ispunimo.

Gradonačelnik je mališanima obećao pokloniti i golove za nogomet, a napomenuo je da je u planu izgraditi još jedno dječje igralište u Sotinu kako bi onim najmlađim stanovnicima život ovdje bio još zanimljiviji i radosniji.

Odgojiteljica u Dječjem vrtiću Vukovar 1, područni objekt Sotin Anamarija Sekelez pojasnila je kako je ovo treća godina u područnom objektu Sotin, a radi se o mješovitoj skupini djece od 3 do 6 godina kojih je ove godine upisano dvanaest.