Svjesni problema visoke stope nezaposlenosti mladih diljem Europe, a nažalost i u Hrvatskoj, Grad Vukovar i Gradska knjižnica Vukovar - odjel za mlade Spajalica uključili su se u projekt tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska pod nazivom Coca-Colina podrška mladima.

Riječ je o besplatnom obrazovnom programu namijenjenom mladim osobama u dobi od 18 do 30 godina koje su završile obrazovanje, ali još nisu pronašle posao. Kroz obrazovni program mladi će stjecati životna i poslovna znanja i vještine traženih na tržištu rada, a isti će voditi iskusni i cijenjeni predavači iz Grupe Selectio, vodeće grupacije specijalizirane za savjetovanje u ljudskim potencijalima i potrazi za kadrovima.

Dodatnu vrijednost obrazovnom programu pružati će i Coca-Colini menadžeri koji će biti u ulozi mentora i mladima prenositi praktična iskustva i savjete za uspješan razvoj karijere.

Kako je projekt već krenuo s procesom prijava sudionika molimo sve zainteresirane mlade osobe da se prijave preko mrežne stranice projekta https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/

Želimo vam puno uspjeha s prijavom i odabirom! Vidimo se na radionicama u Vukovaru!