{gallery}2015/11/26/02{/gallery} Održane prve dvije radionice za potencijalne stanare Poduzetničkog inkubatora, a kroz slijedeća tri radna dana održat će se i preostale tri; „Osnove marketinga za male poduzetnike", „Razrada poslovne ideje na konkretnom primjeru" te „Poslovno planiranje i analiza isplativosti poslovnog plana".

Grad Vukovar kao nositelj EU projekta BIC-Poduzetnički inkubator Vukovar organizira radionice za potencijalne stanare Poduzetničkog inkubatora koji se nalazi u Vukovarskoj gospodarskoj zoni. Cilj radionica je omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za uspješno pokretanje vlastitog posla.


Prve dvije radionice na temu „Od poslovne ideje do osnivanja vlastitog start-up poduzeća" i „Izvori financiranja start-up poduzeća" održane su 24. i 25. studenoga 2015. u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, a kroz sljedeća tri radna dana održati će se preostale tri; "Osnove marketinga za male poduzetnike", „Razrada poslovne ideje na konkretnom primjeru" te „Poslovno planiranje i analiza isplativosti poslovnog plana".

Sudionici održanih radionica iskazali su zadovoljstvo stečenim znanjem kao i priručnicima koji su im podijeljeni u sklopu radionica, a biti će im od koristiti u budućim poslovnim poduhvatima.