Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa zamjenikom Marijanom Pavličekom i pročelnikom Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goranom Martinovićem otvorio je sanirane ulice Franje Kuhača i kneza Višeslava. Ukupna vrijednost izvedenih radova u obje ulice iznosi oko 500 tisuća kuna, a sanaciju je provela tvrtka Komunalac u suradnji s Vodovodom Grada Vukovara.

„Uz sanaciju prometnice odrađeni su i radovi na sanaciji nogostupa kao i na sustavu oborinske odvodnje. Otvorenje i ovih ulica predstavlja nastavak vrlo jakog tempa koji smo si postavili dolaskom na ove značajne pozicije u gradu Vukovaru. Prošli smo tjedan otvorili prvi dio rekonstruirane šetnice, tjedan prije novoizgrađeno Plivalište Vukovar, a kroz koji tjedan otvorit ćemo i novu tržnicu. Naša djela sama za sebe svjedoče o dinamici rada koju smo si zadali, ali i o količini odrađenog posla," rekao je gradonačelnik Penava najavljujući kako će i dalje nastaviti s takvim planom i programom, neprestano pokušavajući podići grad Vukovar na višu razinu odnosno kontinuirano održavati ono što već i je, najljepši grad i najbolje mjesto za život u istočnom dijelu Hrvatske.
„U protekle smo dvije godine sanirali 40-ak prometnica, a tijekom travnja za promet ćemo otvoriti još dodatnih sedam kao i dva nova dječja igrališta," najavio je zamjenik gradonačelnika Pavliček ističući kako se željno iščekuje završetak radova na projektu Vukovar kako bi se tada moglo okrenuti sanaciji komunalne infrastrukture u gradskoj četvrti Sajmište.
„Cilj nam je da svi građani Vukovara imaju podjednake i uvjete i kvalitetu života," rekao je Pavliček.