{gallery}2015/09/03/03{/gallery}Grad Vukovar je kroz nastojanja obnove i preobrazbe našega grada, a u želji poboljšanja uvjeta te kvalitete života naših sugrađana, sanirao već niz ulica, prometnica, igrališta, parkirališta te drugih infrastrukturnih objekata među kojima je i Novoselska ulica koja sanirana u dužini od 365 m, širine 5,00. Radove je izvodila tvrtka Osijek-Koteks d.d. Osijek. Iz Proračuna Grada Vukovara za ovu je investiciju izdvojeno gotovo 450,000 kuna.


Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i suradnici danas su obišli saniranu Novoselsku ulicu te se susreli sa zadovoljnim stanovnicima koji sanaciju čekaju već 30 godina.
„Nakon ljetne stanke ovo je četvrti dovršeni projekt kojega otvaramo. Slijede još dvije ceste koje smo završili također tijekom ljetne stanke, a u sanaciju kreću još četiri ulice te je raspisan natječaj za još 5 ulica," najavio je pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović.


„Ne samo da nam je dužnost nego nam je i čast uljepšavati i poboljšavati kvalitetu života našim građanima. Što smo obećali, to i činimo. Radimo na stvaranju novog i boljeg Vukovara," rekao je gradonačelnik Penava.