×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-05-19/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-05-19/03

Zaklada „Balassi“ iz Budimpešte organizirala je danas u Vukovaru kulturnu manifestacija „Dan Dunava“. Manifestaciju je inicirala Udruga Mađara Grada Vukovara s ciljem boljeg povezivanja Hrvatske i Mađarske.
„U podunavskim državama živi 115 milijuna ljudi i među njima je i Hrvatska koja se ne treba pripremati za Europu jer se ona u Europi već nalazi. Europska unija će kada za to bude spremna, doći u Hrvatsku-poručio je s ovog skupa dr. Tamas Deutsch, mađarski zastupnik u Europskom parlamentu. Skupu je nazočio i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo. Tijekom manifestacije predstavljena je i Dunavska strategija, a mađarsko je izaslanstvo u spomen na sve poginule u Domovinskom ratu, posebice pripadnike mađarske nacionalne manjine, položilo vijence i zapalilo svijeće na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru.

{gallery}vijesti/2011-05-19/03{/gallery}