×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/04/19/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/04/19/02

KUD Kolo Vukovar održalo je 14. 04. u Hrvatskom domu Vukovar svoj godišnji koncert,pod nazivom: "Al se lipo naše kolo vije, sve od Srijema,pa do ravne Slavonije", koji je ovaj puta bio humanitarnog karaktera.

KUD Kolo Vukovar se uključilo u akciju pomoći Mislavu Antoloviću, tako da su sredstva od prodaje ulaznica, kao i sredstva koja

će se prikupiti prodajom DVD-a ovog koncerta, namjenjena za liječenje ovog 9-godišnjeg dječaka, koji boluje od vrlo rijetke bolesti.

Gosti na koncertu su bili članovi HKUD-a Luke Višići (Čapljina BIH) i članovi folklornog ansambla Zdenac iz Garešnice.

Brojni gledatelji su uživali u pjesmi i igri, raznolikosti programa, kao i bogatstvu narodnih nošnji, kako naših gostiju , tako i domaćina.

Za dobro raspoloženje zaslužne su se i članice dramske skupine KUD-a Kolo, koje su svojim nastupom oduševile sve prisutne.

Godišnji koncert pripreman je s puno ljubavi, što je publika i prepoznala i dugotrajnim pljeskom nagradila. Bila je to prilika članovima "Kola" da pokažu svojim sugrađanima,

da se u ovom društvu vrijedno i marljivo radi, da se njeguje tradicija u želji da i mladi naraštaji znaju i poštivaju tradiciju, kao i prilika da se svima koji cjene rad tog društva oduže i zahvale na ovaj način. Nakon uspješnog koncerta članovi "Kola" žele se i na ovaj način još jedanput zahvaliti gradonačelniku Željku Sabou i članovima gradske uprave , koji podržavaju rad i djelovanje ovog društva, kao i svim sponzorima i građanima, koji su kupnjom ulaznice pomogli u ovoj humanitarnoj akciji.

{gallery}2012/04/19/02{/gallery}