R E P U B L I K A H R V A T S K A
VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

GRAD VUKOVAR
POVJERENSTVO ZA PROVEDBU OGLASA
ZA PRIJAM U SLUŽBU

KLASA: 112-02/24-01/5
URBROJ: 2196-1-4-24-22
Vukovar, 03. travnja 2024.

Na temelju članka 20. stavka 4. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 04/18 i 112/19), Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme, u trajanju od 36 (tridesetšest) mjeseci, uz probni rad od 2 (dva) mjeseca, za radno mjesto- Viši referent za socijalnu skrb, za obavljanje poslova voditelja/ice projekta „Pokloni mi osmijeh IV“, u Gradu Vukovaru, Upravni odjel za društvene djelatnosti, objavljenog dana 20. ožujka 2024. godine na službenoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Vukovar, na službenoj web stranici Grada Vukovara (www.vukovar.hr) i na Oglasnoj ploči Grada Vukovara, objavljuje

POZIV
na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti
(pisano testiranje i intervju)

I.

Povjerenstvo je utvrdilo da pisanom testiranju mogu pristupiti sljedeći kandidati:

1. Nikolina Blašković
2. Mirela Hudak Đurić
3. Biljana Sarvaš
4. Ivana Brežnjak
5. Tatjana Čorak

II.

Pisano testiranje održati će se u Gradu Vukovaru, gradska vijećnica, dr. Franje Tuđmana 1, Vukovar, u utorak 09. travnja 2024., s početkom u 09,05 sati.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu te kemijsku olovku.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja, bez obzira na razloge koje pojedinog kandidata eventualno priječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Smatra se da je kandidat koji ne pristupi pisanom testiranju u naznačeno vrijeme povukao prijavu na natječaj. Smatrat će se da je prijavu povukao i kandidat koji na pisanom testiranju bude udaljen zbog remećenja javnog reda i/ili pravila ponašanja s kojima će biti upoznat.
Pisani test sastojat će se od 20 pitanja. Broj točnih odgovora bit će podijeljen s brojem 2, što će dati broj bodova postignutih na pisanoj provjeri.

Pisana provjera traje 60 minuta.

Pravni izvori za pripremanje kandidata za prethodnu provjeru objavljeni su na web stranici Grada Vukovara.

IV.

Rezultati pisanog testiranja biti će objavljeni na oglasnoj ploči Grada Vukovara u 11,00 sati istog dana kada je obavljeno i pisano testiranje te će se istog dana s kandidatima koji ostvare najmanje 50 % bodova na pisanom testiranju održati intervju u 11,30 sati u zgradi Grada Vukovara.

V.

Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Vukovara.

Predsjednik Povjerenstva
Siniša Mitrović