Vijest:

Vukovar Basket 3x3 _ Vol. 3

Druga stanica prvenstva Hrvatske u 3x3 košarci u organizaciji Udruge Vukovar Basket održana je u subotu 1.6.2024. godine.

Treći po redu turnir 3x3 košarke pod nazivom "Vol. 3" okupio je 14 ekipa iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Hrvatske, uključujući dvije reprezentacije Hrvatske U18 te dvije reprezentacije Mađarske U22 i U23.

Tijekom 12 sati intenzivnog basketa, bučne glazbe i atraktivne igre, posjetitelji su mogli uživati u pravom košarkaškom spektaklu.
Pobjedu je na kraju odnijela ekipa 3x3 Aleksandrovac iz BiH, koja je pokazala sjajnu formu već na samom početku sezone 3x3 košarke.
Uz glavni turnir, održan je i turnir u muškoj kategoriji U17.

Ekipa Lege iz Osijeka je ponovila svoj uspjeh iz 2022 u pobjedi mlađih kategorija i ponovno osvojila titulu pobjednika, čime su se plasirali na završnicu Prvenstva Hrvatske u kategoriji U17 koja će se održati u Karlovcu.

Ovaj turnir nije bio samo sportski događaj, već i mjesto okupljanja brojnih ljubitelja košarke koji su se već ranije upisali ovaj datum u svoje kalendare i svojim prisustvom i podrškom stvorili nezaboravnu atmosferu.

Veliki broj posjetitelja, energična podrška i natjecateljski duh doprinijeli su uspjehu ovog događaja, koji je još jednom potvrdio da je Vukovar može biti kvalitetan domaćin vrhunskoj 3x3 košarci.

Zaključno, Vol. 3 turnir u Vukovaru ostavio je snažan dojam na sve sudionike i posjetitelje, a pobjedničke ekipe će zasigurno dugo pamtiti ovaj sportski spektakl.