Dragi naši Vukovarke i Vukovarci i gosti našega grada!!!! Nijedna druga riječ nije dovoljno dobra za opisati današnji dan osim VELIČANSTVENO!!! Pitate se zašto? Evo i odgovora.

Zahvaljujući Centru za mlade Grabrik iz Karlovca koji su nam ustupili štand koji su oni dobili na korištenje za potrebe promoviranja projekta "Šape u fokusu" - inicijative pokrenute s ciljem prevencije napuštanja životinja, poticanja udomljavanja napuštenih pasa iz skloništa te ukazivanja na važnost odgovornog vlasništva i humanog postupanja s kućnim ljubimcima imali smo priliku upoznati širu javnost našega grada s planovima, ciljevima i akcijama naše udruge. Tom prilikom, društvo su nam na našemu štandu pravili neki od naših bivših štičenika, kao i naši od danas također bivši štičenici - ekipa Sedam veličanstvenih iz našeg albuma Traže dom i naša prekrasna i predivna, jedna i jedina Lola.

Ono što ovaj dan čini veličanstvenim je činjenica da su oni svi danas krenuli put svojih novih domova brižno maženi i paženi u naručjima svojih dvonožaca-hvala Vam prekrasni ljudi što ste otvorili svoja srca za ova divna bića: oni će Vam to bez sumnje znati vratiti. Uživajte u svojim prijateljima!!!!

Ovom prilikom želimo zahvaliti i svima onima koji su svojim potpisom i prisustvom podržali našu Inicijativu za otvaranjem Skloništa za napuštene životinje u našemu gradu i svojim donacijama pomogli ostvarenju našega cilja. Uz Vašu pomoć i podršku, vjerujemo da ćemo uspjeti u svojim nastojanjima i da ćemo zajedničkim snagama uspjeti osigurati bolju budućnost našim četveronožnim sugrađanima koji nisu krivi za sudbinu koja ih je zadesila, a bez naše i Vaše pomoći ne mogu to promijeniti.

Hvala Vam što ste ''Dali šapu''!

{gallery}vijesti/2011-10-04/01{/gallery}