×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-10-04/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-10-04/01

Dragi naši Vukovarke i Vukovarci i gosti našega grada!!!! Nijedna druga riječ nije dovoljno dobra za opisati današnji dan osim VELIČANSTVENO!!! Pitate se zašto? Evo i odgovora.

Zahvaljujući Centru za mlade Grabrik iz Karlovca koji su nam ustupili štand koji su oni dobili na korištenje za potrebe promoviranja projekta "Šape u fokusu" - inicijative pokrenute s ciljem prevencije napuštanja životinja, poticanja udomljavanja napuštenih pasa iz skloništa te ukazivanja na važnost odgovornog vlasništva i humanog postupanja s kućnim ljubimcima imali smo priliku upoznati širu javnost našega grada s planovima, ciljevima i akcijama naše udruge. Tom prilikom, društvo su nam na našemu štandu pravili neki od naših bivših štičenika, kao i naši od danas također bivši štičenici - ekipa Sedam veličanstvenih iz našeg albuma Traže dom i naša prekrasna i predivna, jedna i jedina Lola.

Ono što ovaj dan čini veličanstvenim je činjenica da su oni svi danas krenuli put svojih novih domova brižno maženi i paženi u naručjima svojih dvonožaca-hvala Vam prekrasni ljudi što ste otvorili svoja srca za ova divna bića: oni će Vam to bez sumnje znati vratiti. Uživajte u svojim prijateljima!!!!

Ovom prilikom želimo zahvaliti i svima onima koji su svojim potpisom i prisustvom podržali našu Inicijativu za otvaranjem Skloništa za napuštene životinje u našemu gradu i svojim donacijama pomogli ostvarenju našega cilja. Uz Vašu pomoć i podršku, vjerujemo da ćemo uspjeti u svojim nastojanjima i da ćemo zajedničkim snagama uspjeti osigurati bolju budućnost našim četveronožnim sugrađanima koji nisu krivi za sudbinu koja ih je zadesila, a bez naše i Vaše pomoći ne mogu to promijeniti.

Hvala Vam što ste ''Dali šapu''!

{gallery}vijesti/2011-10-04/01{/gallery}